Acupunctuur 8 | Cosmetische acupunctuur in Eindhoven en omgeving
Acupunctuur 8


Cosmetische acupunctuur:

Cosmetische Acupunctuur is een behandeling die ervoor zorgt dat u er jaren jonger uitziet door vermindering van uw rimpels.
Het behandelt verouderingsverschijnselen zoals rimpels, rosacea en couperose, wallen onder de ogen, onderkinnen, pigment vlekken maar ook littekens.

Voordelen Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur kent een groot aantal voordelen ten opzichte van plastische chirurgie, siliconen- en botox injecties. Er wordt niet in uw gezicht gesneden en er wordt geen gif in uw huid gespoten.

Met Cosmetische Acupunctuur behoudt u de eigenheid van uw gezicht. Het kan het gezicht jaren verjongen door vermindering van rimpels. Afhankelijk van de leeftijd blijft het effect gemiddeld minstens 2 jaar duren.

Bovendien is het effect in vergelijking met plastische chirurgie subtieler en gracieuzer, uw gezicht blijft meer in evenwicht. Verder is het is de algemene jeugdige uitstraling die anderen opvalt.

Cosmetische Acupunctuur is bovendien veilig en relatief goedkoop. Het zorgt er ook voor dat u beter in balans komt doordat het onderliggende klachten zoals vermoeidheid, stress en hormonale disbalans behandelt.

Wilt U een algemene gezichtsbehandeling dan is een serie van 12 behandelingen noodzakelijk om de effecten te bestendigen.

Na de eerste behandeling vallen al effecten op zoals een ontspannen gezicht en een roze teint.

Gemiddeld zijn na 7 behandelingen de effecten al stabiel, maar er zijn 12 behandelingen nodig voor een langdurig effect.


Contact | Sitemap | Disclaimer | © 2015 Philippine Kaiser