Acupunctuur 8

acupuntuur

Disclaimer

Met de toegang tot en het gebruik van de site www.acupunctuur8.nl stemt u als gebruiker in met de onderstaande voorwaarden en bepalingen.

1. De site www.acupunctuur8.nl verstrekt informatie aan u als gebruiker. Praktijk voor acupunctuur 'Patricia van Tilt' geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van deze site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de inhoud van informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

2. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van 
toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Praktijk voor acupunctuur 'Patricia van Tilt' uitdrukkelijk afgewezen.

3. Praktijk voor acupunctuur 'Patricia van Tilt' biedt geen garantie voor het continu en foutloos functioneren van deze site.

4. Eventuele links naar andere sites en verwijzingen naar informatiebronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. Praktijk voor acupunctuur 'Patricia van Tilt' aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, aanbiedingen of andere zaken die vermeld worden in deze sites of informatiebronnen.

info@acupunctuur8.nl

Privacy Policy

 

 

Contact | Sitemap | Disclaimer | © 2015 Philippine Kaiser